Wingskastiketta suupielessä? Tyhjä ja melkein nuoltu lautanen? Aina parempi!

Ole virallinen, vempula, hauska tai nappaa mielestäsi täydellinen mainoskuva ravintolasta, annoksestasi tai vaikka itsestäsi!

Julkaise kuva instaan, tägää meidät #siipiravintolathewings ja osallistut viikkoskabaamme. Eniten huomiota ja rakkautta, eli tykkäyksiä saanut julkaisu voittaa siipi- tai burgeraterian.

Instagram-kilpailun säännöt

Kilpailun järjestää Siipiravintola The Wings.

Kilpailu on avoin kaikille. Osallistumalla kilpailuun osallistujat hyväksyvät kilpailun säännöt. Kilpailuun voit osallistua milloin vain.

Kilpailuun osallistutaan jakamalla ravintolassa otettu kuva omalle Instagram-tilille ja merkitsemällä se tunnuksella #siipiravintolathewings. Osallistujan Instagram-tilin tulee olla julkinen.

Palkintona on vapaavalintainen hampurilais- tai siipiateria yhdelle hengelle kilpailun järjestäjän valikoimasta.

Voittajaksi valikoidaan viikon aikana eniten tykkäyksiä saanut kuva.

Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti Instagram Direct -viestillä ja/tai kommentoimalla voittavan julkaisun viestikenttään. Mikäli voittajaa ei viikon aikana onnistuta tavoittamaan, valitaan uusi voittaja.

Kilpailun järjestäjällä on oikeus käyttää kaikkia kilpailussa tunnisteella #siipiravintolathewings jaettuja kuvia omissa kanavissaan (Instagram, Facebook, verkkosivut) ilman erillistä suostumusta tai korvausta. Kilpailuun osallistuja vastaa siitä, että hänellä on oikeus myöntää kilpailun järjestäjälle kuvan kaikki immateriaali- ja muut oikeudet, ja ettei kilpailuun osallistuva kuva loukkaa kolmansien tahojen immateriaali- tai muita oikeuksia.

Kilpailu ei ole Instagramin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liity Instagramiin. Osallistujat vapauttavat Instagramin kaikesta vastuusta kilpailuun liittyen.

Kilpailun järjestäjä ei kerää osallistujien yhteystietoja, nimimerkkejä tai muita tietoja eikä niitä käytetä suoramarkkinointiin. Kilpailuun osallistujien tietoja ei luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille.

Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden mahdollisiin muutoksiin.